Cattery la Ganjalina

American Curl cattery

Guestbook


Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

34 Comments

Reply Smithd416
3:15 AM on July 2, 2018 
Hi there! I could have sworn I've been to this blog before but after checking through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be bookmarking and checking back frequently! bekddgdeaebegddg
Reply didier
1:19 PM on April 4, 2016 
Ik heb Zohra nu toch al een tijdje en elke dag is voor mij een fijne dag omdat zij met haar zus Sita het hier gezellig maken,ze slapen bij elkaar,ravotten met elkaar dat het een lust voor het oog is!!!
Zohra is met héél véél liefde groot gebracht en dat zie je!!!
Dank je wel Ines!!!!
Reply Didier
5:11 PM on January 28, 2016 
Ik was op zoek naar een lief kitten,die liefst aanhankelijk,speels en gezond zou zijn.Via internet kwam ik terecht bij Ines,die me via het uitwisselen van enkele mails kon geruststellen dat haar kittens deze kwaliteiten hebben.
En ja toen ik bij haar thuis ging kijken was ik direct al overtuigd,haar kittens zijn gewoon top!!!
Nu heb ik hier bij mij thuis een echt schatje,ik heb ze de naam Zohra meegegeven en die past echt wel bij haar.
Ines staat ook na de verkoop steeds klaar voor advies dus ik ben superblij met mijn American curl Zohra,zeker weten!!!
Reply Marleen Depovee
5:04 PM on January 28, 2016 
Na het overlijden van mijn man wou ik terug een poes in huis. Na veel zoeken kwam ik terecht bij la Ganjalina. Ik was onmiddellijk verkocht!
Ik nam er niet 1 maar 2! Ferrero en Giulia, nu Jack en Grace. 2 lieve ,aanhankelijke schatten! Ik ben er echt blij mee en zou ze niet meer
Kunnen missen!
Reply Michele van der made
3:29 AM on January 27, 2016 
Ik kwam via Kapaza bij Ines terecht voor het superschattige kruloortje Giorgio! Ik was meteen verliefd op hem en Ines heeft ervoor gezorgd dat ik deze zo snel mogelijk kon ontmoeten waarvoor ik echt dankbaar en blij ben! Giorgio is echt een schatje en superaanhankelijk :D vaak komt hij zelfs gewoon onder het deken van mijn bed bij mij slapen ! Echt een topkatertje dus! Als ik ooit nog opzoek ben naar een ander katje zal dit ook zeker van Ines komen!!!
Reply Sarah Magicurl Cattery
9:51 PM on April 5, 2014 
Magnifiques chats et super accueil. Heureuse de vous avoir rencontré !

Awesome cats and warm welcome. So happy to meet you !

Merci Inès ;) / Thank you ... Sarah.
Reply peggy
9:53 AM on December 7, 2012 
Hallo Ines,

Proficiat met Blue bear. Ben blij dat hij bij jullie is terecht gekomen, hij ziet er prachtig uit!!!
Nog veel succes met hem.

Groetjes,

Peggy van J'adore
Reply Laurence
2:53 PM on March 13, 2012 
Ik en toen mijn vriend zochten destijds een kat die rustig maar speels is en sociaal en kwamen op de site van Royal Canin terecht en zagen een advertentie staan over een American Curl kittentje en begonnen het ras op te zoeken wij waren volledig verkocht aan de krul oortjes en reageerde op de advertentie en dan kregen we het jammere nieuws dat het kittentje al weg was maar jullie kwamen met een andere oplossing ons eerste katje Armani, ik en toen mijn vriend waren opslag verliefd op hem en hebben direct besloten hem te nemen, Jullie hebben ons toen voor alles op de hoogte gesteld en alle nodige info gegeven. Toen we onze Armani hadden waren we dol gelukkig we zijn er natuurlijk mee naar de dierenarts geweest (wat normaal is na de aankoop van ieder dier) en hij was zoals verwacht kern gezond. Armani was en is nog steeds een top katje, is lief, aanhankelijk en wilt constant onder de mensen zijn maar was een beetje eenzaam zo helemaal in een huis zonder katjes dus hadden besloten om een tweede katje te nemen als maatje en omdat ik en mijn vriend ook uit elkaar zijn gegaan en hij Armani zou gaan meenemen en ik het gevoel van een katje rond mij te hebben echt zou gaan missen daarom heb ik geen seconde getwijfeld en gaan kijken op de site van La Ganjalina en zag de foto's van Camaro en was direct verliefd en liever snoezige totje :) en heb toen direct ook met jullie alles besproken en geregeld en net als met Armani hadden we een gezonde en lieve aanhankelijke vriendje er bij. Dus moesten we er nog eentje willen dan zouden we zeker terug bij La Ganjalina langs gaan om eentje te nemen want jullie zijn super fokkers en geven de beestjes de nodige liefde en zorg soms zelfs iets meer ;) dus echt bedankt voor de 2 schatten van katten en doe vooral door met zo'n wolkjes en zalige thuis te geven.
Reply Dorien
1:04 PM on March 13, 2012 
Na een lange zoektocht zijn wij bij jullie terecht gekomen, onwetende over het ras. Jullie hebben ons perfect op de hoogte gesteld over het ras, jullie zijn hierbij eerlijk gebleven. Zelf wou ik een langharige kitten, daaruit is dan Capone gekomen. Vanaf de eerste foto's was ik verkocht aan hem. Eenmaal wij daar waren, heb ik ng hard getwijfeld, maar tg was mijn eerste liefde Capone ;-). Het was heel tof dat wij foto's hadden vanaf dag 1 dat hij geboren werd. Hierdoor heb jij het gevoel als koper dat je van dag 1 bij Capone was betrokken, ookal hebben wij hem pas leren kennen als hij 3 maand en ng iets was. De foto's van al jullie kittens en katten vind ik ook geweldig, gewoon super mooie foto's :-). Ook zagen wij aan de kittens en katten dat zij goed verzorgd waren en dat zij daar een echt kattenleven hadden.
Nu is hij 2 maand bij ons, waarin ik mij geen leven meer zonder zou kunnen voorstellen.
Als ik vragen heb over Capone zijn jullie altijd bereid om mij hierin te helpen, waarvoor ik jullie heel dankbaar ben ;-). De katten hebben bij jullie alles wat ze nodig hebben, wat men ziet weerspiegelen in jullie website en in de omgang met de katten. De kittens en de katten waren 1 voor 1 heel menselijk wat men alleen kan bereiken als men vanaf de geboorte veel aandacht aan de kittens schenkt.
Ik vind dat jullie het super aanpakken, dus het enigste wat ik zou kunnen zeggen, geniet ng van jullie katten en blijf zo voortdoen, vooral jullie zelf blijven!!!
Alvast een hele dikke proficiat en blijf zo verder doen.
Reply johnny en pascale
9:24 AM on March 13, 2012 
hebben hier ook eens eventjes een kijkje komen nemen en moeten eerlijk zeggen je hebt een hele mooie site en mooie dieren , en goede resultaten behaald , proficiat en doe zo verder zouden wij zeggen , en ga nooit verder op anderen hun mening of roddels , doe zo verder !!!!!