Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cattery la Ganjalina

merican Curl cattery

Guestbook

Post a Comment

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.

didier

I have had Zohra for a while now and every day is a nice day for me because they make it cozy here with her sister Sita, they sleep together, play with each other that it is a feast for the eyes !!!

Zohra was raised with a lot of love and you can see it !!!

Thank you Ines !!!!

Didier

Ik was op zoek naar een lief kitten,die liefst aanhankelijk,speels en gezond zou zijn.Via internet kwam ik terecht bij Ines,die me via het uitwisselen van enkele mails kon geruststellen dat haar kittens deze kwaliteiten hebben.

En ja toen ik bij haar thuis ging kijken was ik direct al overtuigd,haar kittens zijn gewoon top!!!

Nu heb ik hier bij mij thuis een echt schatje,ik heb ze de naam Zohra meegegeven en die past echt wel bij haar.

Ines staat ook na de verkoop steeds klaar voor advies dus ik ben superblij met mijn American curl Zohra,zeker weten!!!

Marleen Depovee

Na het overlijden van mijn man wou ik terug een poes in huis. Na veel zoeken kwam ik terecht bij la Ganjalina. Ik was onmiddellijk verkocht!

Ik nam er niet 1 maar 2! Ferrero en Giulia, nu Jack en Grace. 2 lieve ,aanhankelijke schatten! Ik ben er echt blij mee en zou ze niet meer

Kunnen missen!

Michele van der made

Ik kwam via Kapaza bij Ines terecht voor het superschattige kruloortje Giorgio! Ik was meteen verliefd op hem en Ines heeft ervoor gezorgd dat ik deze zo snel mogelijk kon ontmoeten waarvoor ik echt dankbaar en blij ben! Giorgio is echt een schatje en superaanhankelijk :D vaak komt hij zelfs gewoon onder het deken van mijn bed bij mij slapen ! Echt een topkatertje dus! Als ik ooit nog opzoek ben naar een ander katje zal dit ook zeker van Ines komen!!!

Laurence

Ik en toen mijn vriend zochten destijds een kat die rustig maar speels is en sociaal en kwamen op de site van Royal Canin terecht en zagen een advertentie staan over een American Curl kittentje en begonnen het ras op te zoeken wij waren volledig verkocht aan de krul oortjes en reageerde op de advertentie en dan kregen we het jammere nieuws dat het kittentje al weg was maar jullie kwamen met een andere oplossing ons eerste katje Armani, ik en toen mijn vriend waren opslag verliefd op hem en hebben direct besloten hem te nemen, Jullie hebben ons toen voor alles op de hoogte gesteld en alle nodige info gegeven. Toen we onze Armani hadden waren we dol gelukkig we zijn er natuurlijk mee naar de dierenarts geweest (wat normaal is na de aankoop van ieder dier) en hij was zoals verwacht kern gezond. Armani was en is nog steeds een top katje, is lief, aanhankelijk en wilt constant onder de mensen zijn maar was een beetje eenzaam zo helemaal in een huis zonder katjes dus hadden besloten om een tweede katje te nemen als maatje en omdat ik en mijn vriend ook uit elkaar zijn gegaan en hij Armani zou gaan meenemen en ik het gevoel van een katje rond mij te hebben echt zou gaan missen daarom heb ik geen seconde getwijfeld en gaan kijken op de site van La Ganjalina en zag de foto's van Camaro en was direct verliefd en liever snoezige totje :) en heb toen direct ook met jullie alles besproken en geregeld en net als met Armani hadden we een gezonde en lieve aanhankelijke vriendje er bij. Dus moesten we er nog eentje willen dan zouden we zeker terug bij La Ganjalina langs gaan om eentje te nemen want jullie zijn super fokkers en geven de beestjes de nodige liefde en zorg soms zelfs iets meer ;) dus echt bedankt voor de 2 schatten van katten en doe vooral door met zo'n wolkjes en zalige thuis te geven.

Dorien

Na een lange zoektocht zijn wij bij jullie terecht gekomen, onwetende over het ras. Jullie hebben ons perfect op de hoogte gesteld over het ras, jullie zijn hierbij eerlijk gebleven. Zelf wou ik een langharige kitten, daaruit is dan Capone gekomen. Vanaf de eerste foto's was ik verkocht aan hem. Eenmaal wij daar waren, heb ik ng hard getwijfeld, maar tg was mijn eerste liefde Capone ;-). Het was heel tof dat wij foto's hadden vanaf dag 1 dat hij geboren werd. Hierdoor heb jij het gevoel als koper dat je van dag 1 bij Capone was betrokken, ookal hebben wij hem pas leren kennen als hij 3 maand en ng iets was. De foto's van al jullie kittens en katten vind ik ook geweldig, gewoon super mooie foto's :-). Ook zagen wij aan de kittens en katten dat zij goed verzorgd waren en dat zij daar een echt kattenleven hadden.

Nu is hij 2 maand bij ons, waarin ik mij geen leven meer zonder zou kunnen voorstellen.

Als ik vragen heb over Capone zijn jullie altijd bereid om mij hierin te helpen, waarvoor ik jullie heel dankbaar ben ;-). De katten hebben bij jullie alles wat ze nodig hebben, wat men ziet weerspiegelen in jullie website en in de omgang met de katten. De kittens en de katten waren 1 voor 1 heel menselijk wat men alleen kan bereiken als men vanaf de geboorte veel aandacht aan de kittens schenkt.

Ik vind dat jullie het super aanpakken, dus het enigste wat ik zou kunnen zeggen, geniet ng van jullie katten en blijf zo voortdoen, vooral jullie zelf blijven!!!

Alvast een hele dikke proficiat en blijf zo verder doen.

johnny en pascale

hebben hier ook eens eventjes een kijkje komen nemen en moeten eerlijk zeggen je hebt een hele mooie site en mooie dieren , en goede resultaten behaald , proficiat en doe zo verder zouden wij zeggen , en ga nooit verder op anderen hun mening of roddels , doe zo verder !!!!!

Junie

Hi, Nice to meet you and your nice cat.

I wish all the best to your breeding and showing.

Best wishes,

Junie - JCcurlcomet Cattery

www.jccurlcomet.com